Ρόλος της Επιτροπής ΙΤ και Επικοινωνίας

Η «Πολιτεία Τυμπακίου» διέπεται από μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, που ενθαρρύνει τις πρωτοβουλίες των νέων επιστημόνων του τόπου μας. Ως Επιτροπή Επικοινωνίας & IT, στοχεύουμε σε ένα  συντονισμένο και ουσιαστικό έργο συμμετέχοντας ενεργά και υποστηρίζοντας επικοινωνιακά τις ομάδες δράσης του Σωματείου.

 

Προωθώντας το πεδίο  των ευρηματικών και αποτελεσματικών δράσεων των ομάδων, θα γνωστοποιούμε  τις δυνατότητες του Τυμπακίου . Αντλούμε δύναμη και ενέργεια από τους νέους του τόπου μας,  που επιθυμούν να συμβάλουν θετικά για την πόλη τους και μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν ένα κανάλι δημιουργικής συμμετοχής. Αποτελούμε μια ζωντανή κοινότητα που θα μοιράζεται τις σκέψεις και τις δράσεις της μέσα από κανάλια επικοινωνίας όπως τα social media  και την ιστοσελίδα μας.

 

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας μπορεί άμεσα και έγκυρα  να ενημερωθεί για τις Ομάδες Δράσης της «Πολιτείας Τυμπακίου» και παράλληλα για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τη πόλη μας. Επιθυμούμε η ιστοσελίδα μας να μετατραπεί σε ένα βήμα διαλόγου και προβληματισμού των μελών και φίλων του Σωματείου μας.

 

Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μοιραστούμε τις απόψεις σας και να γίνετε μέλος της ομάδα μας.