ΑΚΥΡΩΣΗ εκδήλωσης με θέμα «ΤΥΜΠΑΚΙ – ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτείας Τυμπακίου, με σεβασμό προς τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. περί τήρησης των προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού, ενημερώνει ότι, αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση του Σαββάτου 22ας Αυγούστου 2020, στο Προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Τίτου, στο Τυμπάκι, με θέμα «ΤΥΜΠΑΚΙ – ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Με την ελπίδα της βελτίωσης των πρωτόγνωρων καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης και ευελπιστώντας τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν όσο το δυνατό πιο ευνοϊκά για την ανθρωπότητα, θα αποσταλεί εκ νέου ανακοίνωση αναφορικά με την έναρξη της υλοποίησης των νέων δράσεων του Σωματείου, με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης του Τυμπακίου.

**********************************************************************************************************************

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα: «ΤΥΜΠΑΚΙ – ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:30, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

Ομιλητές:

  • κ. Νικόλαος Μαρκάκης, Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης
  • κα. Μαρία Κασωτάκη, Προϊσταμένη ΕΣΠΑ Περιφέρειας Κρήτης
  • κ. Αδάμ Ασκοξυλάκης, Οικονομολόγος

Θα προβληθεί βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων του Τυμπακίου, που βίωσαν την ισοπέδωση και την Κατοχή.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά τα μέλη της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων Τυμπακίου «Μαέστρο» υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Γλέζο: «Το Τυμπάκι με την ολοσχερή καταστροφή του, την καταναγκαστική εργασία στην οποία υποβλήθηκαν οι κάτοικοί του, τα μαρτύρια τα οποία υπέφεραν, την Αντίστασή τους στον κατακτητή, αποτέλεσε σύμβολο Αντίστασης και Αγώνα. Σύμβολο εθνικό, ευρωπαϊκό και οικουμενικό».

 Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο